Şase! Vine „Marocanul“!

19 ian 2010 16 afişări Gimnastica
Şase! Vine „Marocanul“! Şase! Vine „Marocanul“!

Marian Drăgulescu pare de neoprit în goana după noi provocări.După o revenire senzaţională anul trecut, când a cucerit douătitluri mondiale, la sol şi sărituri, "Marocanul" (29 de ani)pregăteşte o altă surpriză.

"Cine ştie, poate revin cândva pe şase aparate", spuneaDrăgulescu la câteva zile după ce se încorona regele Londrei. Ceeace părea atunci o glumă a prins contur acum, când "Marocanul" s-areîntors în sală hotărât să mai adauge încă un superlativ lapalmaresul impresionant. "Mă simt în stare să fac asta şi mi-am ziscă merită să încerc. Strategia mea e simplă, să am trei aparate cunote foarte mari de plecare şi trei cu note medii. Îmi doresc săsurprind la Mondiale, cum s-a întâmplat şi anul trecut", explicăDrăgulescu, care se află în pregătire cu lotul olimpic la Izvorani.Hotărâre ce îl va redefini ca un gimnast complet, la fel ca în2004, când devenea campion european la individual compus, dar carepoate cântări decisiv pentru sănătatea lui. Şase aparate înseamnămuncă triplă, dar şi evoluţia la un aparat (inele) care îi vasolicita la maximum o zonă cu probleme, coloana vertebrală. "Pauzaşi tratamentele pe care le-am făcut în SUA au contat foarte mult.Am avut ceva emoţii la inele, dar în ultima vreme nu au mai fostdureri", mărturiseşte el. În acest an, concursul de individualcompus va avea loc numai la CM (17-24 octombrie), la CE (19-25aprilie) fiind programată competiţia pe echipe.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.