Sandra Izbaşa: "Vreau un titlu Mondial"

16 sep 2008 62 afişări Comentează şi tu Gimnastica
Sandra Izbaşa: "Vreau un titlu Mondial" În sala de la Deva, Sandra e aproape mereu cu zâmbetul pe buze

Gloria Olimpiadei a rămas în urmă. Medaliată cu aur la sol, Sandra şi-a făcut planurile pentru următorul an competiţional, la începutul căruia va intra în vigoare şi noul cod de punctaj. Izbaşa a intrat de luni în sala de la Deva şi se pregăteşte pentru ultimele concursuri ale anului, etapele de GrandPrix.

Nu a fost prea scurtă vacanţa?
Nu, e potrivită. Ştiu că urmează un an greu şi trebuie să începem din timp munca. Dacă nu mai continuam cu gimnastica, era, cu siguranţă, şi vacanţa mai lungă.

Cum sună viitorul?
Cu multe, foarte multe antrenamente (râde). Forţă şi tehnică, după care începem cu noile integrale făcute pentru noul cod de punctaj.

Ţi-e teamă de acest început?
Nu. Deşi totul va fi schimbat şi am pornit de la zero, abia aştept concursurile. Sunt la fel de motivată, poate mai mult decât am fost până acum, numai să fiu sănătoasă.


Priorităţile tale...

Şcoala, trebuie să o termin şi apoi să iau aurul la Mondiale. Vreau un titlu mondial, câteva medalii la Europene şi îmi doresc să fac individualul compus.
Este visul meu!

Te-a schimbat medalia olimpică?
Nu, pentru că nu avea cum. Am rămas acceaşi, tot cu acelaşi grup de prieteni, cu aceleaşi visuri şi mai ales cu aceeaşi dorinţă de a arăta ce pot. Poate doar că m-a motivat şi mai mult şi m-a făcut să cred mai mult în mine.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.