Sandra Izbaşa va fi operată în Germania!

19 sep 2009 39 afişări Gimnastica
Sandra Izbaşa va fi operată în Germania! Sandra Izbaşa va fi operată în Germania!

Campioana olimpică la sol, Sandra Izbaşa care a suferit o ruptură parţială de tendon ahilian la piciorul drept şi o fractură la mâna stângă va fi operată luni după-amiaza, în Germania. Intervenţia chirugicală de suturare a capetelor tendonului se va face la o clinică de specialitate aflată în apropierea oraşului Frankfurt pe Main. "Federaţia Germană de gimnastică a auzit de necazul prin care trecem, şi Sandra fiind singura campioană olimpică a Europei la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice, ne-a întins o mână de ajutor. Astfel, luni dimineaţa ea va porni spre Frankfurt şi în aceeşi zi va suferi şi intervenţia chirurgicală", ne-a declarat Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică.

Internată la Spitalul Univesitar din Bucureşti, Sandra a mai făcut câteva analize în această dimineaţă. "Doctorii din Germania ne-au cerut tot setul de analize, să nu se întârzie foarte mult operaţia, probabil acolo va mai face câteva RMN-uri. Ceea ce ne îngrijorează acum este piciorul ei drept pentru că la mâna stângă situaţia, din fericire, nu e aşa de gravă", a continuat Stoica.

Iniţial, Sandra era programată pentru operaţie, luni dimineaţa, intervenţia urmând să fie făcută de doctorul Stănculescu, la Spitalul Universitar.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.