Salvarea vine de la Deva! Fonduri pentru lotul de gimnastică!

3 mar 2010 68 afişări Gimnastica
Salvarea vine de la Deva! Fonduri pentru lotul de gimnastică! Salvarea vine de la Deva! Fonduri pentru lotul de gimnastică!

Consiliul Local Deva va aloca suma de 100.000 de euro pentrususţinerea activităţii Centrului Olimpic din Deva, unde sepregăteşte lotul naţional de gimnastică, în plus autorităţile luânddecizia de a oferi colectivului de antrenori şi gimnastelor 50.000de lei drept recompensă pentru activitate.

Gestul consilierilor din Deva intervine la câteva zile după ceConsiliul Judeţean Hunedoara a aprobat alocarea sumei de 100.000 deeuro pentru susţinerea activităţii sportive a lotului naţionalfeminin de gimnastică, aflat la Centrul Olimpic din Deva,informează MEDIAFAX.

Aceeaşi sumă este prevăzută şi în proiectul de buget care se vaafla pe masa Consiliului Local Deva în această lună."Am alocat suma de 500 de milioane de leivechi pentru premierea antrenorilor, a medicilor, asistentelor,gimnastelor, a întregului personal care îşi desfăşoară activitateaîn Centrul Olimpic. În plus, pentru buna desfăşurare a activităţii,vom aloca şi noi aceeaşi sumă de 100.000 de euro pe care aualocat-o şi cei de la Consiliul Judeţean. Aceste sume se regăsescîn proiectul de buget pe care l-am avut în dezbatere publică şi pecare îl vom supune aprobării cel mai probabil în şedinţa din 10martie", a declarat viceprimarul Florin Oancea.

El susţine că prin fondurile primite de la CJ Hunedoara şi CL Deva,plus bugetul primit de la Federaţia Română de Gimnastică,activitatea gimnastelor şi a antrenorilor se va desfăşura încondiţii optime. "Dacă noi, cei din Deva şi ConsiliulJudeţean, am alocat împreună 200.000 de euro, plus alte 300.000venite de la federaţie, credem că aceşti bani vor asigura odesfăşurare normală a activităţii. Baza de selecţie s-a redusfoarte mult, ştim asta cu toţii. Am înţeles că se vor organiza şicâteva acţiuni de selecţie, acum există şi fondurilenecesare", a mai precizat edilul devean.

Sumele ar urma să fie derulate tot prin Fundaţia Forgym, careaşteaptă actele de la Judecătorie prin care să primeascăpersonalitate juridică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.