S-au stabilit loturile pentru Mondialul de gimnastică de la Montreal. Nadia Comăneci va acorda medalia de aur la individual compus

15 sep 2017 1985 afişări Gimnastica
S-au stabilit loturile pentru Mondialul de gimnastică de la Montreal. Nadia Comăneci va acorda medalia de aur la individual compus

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat componenţa oficială a loturilor care vor participa la Campionatele Mondiale de la Montreal (2-8 octombrie). La feminin, pe lângă Larisa Iordache şi Cătălina Ponor, va mai merge Ioana Crişan. În concursul feminin de la individual compus, unde Larisa Iordache va lupta mai mult ca sigur pentru un loc cât mai sus, medalia de aur va fi acordată de Nadia Comăneci, ambasadoarea Campionatelor Mondiale.

La masculin nu sunt surprize. În lot se află Marian Drăgulescu, Andrei Muntean, Cristian Băţagă, Andrei Groza, Andrei Ursache, Vlad Cotuna. Antrenorii care îi vor însoţi sunt: Cristian Moldovan, Lucian Sandu, Liliana Cosma pentru fete şi Ioan Suciu, Ionuţ Corlaci şi Adrian Căpăţână, pentru băieţi.

Joi a avut loc şi tragerea la sorţi a intrării în concurs. România a fost plasată în subdiviziunea a 3-a, atât la masculin, cât şi la feminin.

În acest weekend, sâmbătă şi duminică, o parte dintre gimnaştii care merg la Mondiale vor face ultima repetiţie oficială, în cadrul Cupei Mondiale de la Paris. Vor concura: Larisa Iordache, Ioana Crişan, Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Andrei Ursache şi Andrei Groza. La feminin sunt 44 de sportive înscrise în competiţie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.