S-a accidentat Sandra Izbaşa!

28 iun 2008 154 afişări Gimnastica
S-a accidentat Sandra Izbaşa! După problemele avute în 2007 la glezna stângă, Izbașa s-a accidentat ieri și la cea dreaptă
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

A doua zi a Naţionalelor de la Ploieşti a fost cu ghinion pentru echipa feminină. Liderul lotului, Sandra Izbaşa, s-a accidentat la încălzire, cu câteva minute înainte de debutul concursului la individual compus.

O clipă de neatenţie şi o aterizare greşită au fost de ajuns pentru campioana europeană la sol pentru a părăsi concursul. Cu ochii în lacrimi şi însoţită de medicul lotului, Margareta Turcu, Sandra a mers la spital pentru o radiografie la glezna dreaptă. Ghinionul pare să se ţină lanţ de gimnasta de care se leagă speranţele de aur olimpic, anul trecut ea fiind ţinută în loc de o accidentare la glezna stângă. „I-am văzut piciorul Sandrei imediat după accidentare, nu părea ceva foarte grav, nu se umflase, nu se învineţise, cred că e vorba doar de o uşoară forţare. Nu ştim dacă va concura în finalele pe aparate de mâine (n.r. - azi). Am dori să o protejăm”, ne-a declarat antrenorul Nicolae Forminte.

Campioană naţională absolută a ieşit Steliana Nistor (61,900 puncte), aceasta câştigând şi International Open. Între două probe susţinute la BAC, la Deva, micuţa sibiancă a venit la Ploieşti pentru a face un concurs perfect, evoluţia ei la paralele (16,200) fiind aplaudată îndelung. „Mă simt bine, dar puţin obosită în urma drumului Ploieşti- Deva. Sper să continui pe aceeaşi linie”, ne-a spus Steliana.

În ultima zi a Campionatelor Naţionale şi a Concursului Internaţional Open, astăzi, de la ora 15:00 (în direct pe TVR 2), se desfăşoară finalele pe aparate.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.