România are echipă pentru Patrulater!

2 iul 2012 1309 afişări Gimnastica
România are echipă pentru Patrulater! România are echipă pentru Patrulater!

Echipa feminină de gimnastică a României va susţine sâmbătă la Sala Polivalentă din Bucureşti un ultim test pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Patrulaterul va reuni pe lângă elevele antrenorilor Mariana Bitang şi Octavian Bellu, echipele reprezentative ale Italiei, Germaniei şi Franţei.

Staff-ul tehnic tricolor a stabilit echipa care va concura la Bucureşti, din aceasta făcând parte Sandra Izbaşa, Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Diana Chelaru, Raluca Haidu şi Amelia Racea. "Aş spera să fie momentul în care iubitori de gimnastică să vină în sala Polivalentă pentru că înainte de Europene am avut o competiţie în Franţa, la Cholet, unde au fost 6.000 de spectatori, apoi în concursul de verificare din Germania, la fel, sala a fost plină. M-ar durea sufletul să facem o competiţie acasă şi să fie sala aproape goală", a declarat antrenoarea Mariana Bitang.

În funcţie de cât de repede va fi montat podiumul de concurs, fetele ar urma să fac un antrenament în sală joi după-amiaza şi două antrenamente vineri, unul de la ora 10:00 şi altul de la ora 16:30.

Concursul va începe de la ora 16:30 şi va fi transmis în direct pe TVR, iar intrarea va fi liberă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.