"Rezultatul e excepţional! Medaliile să fie un imbold pentru viitor!"

18 oct 2009 29 afişări Gimnastica
"Rezultatul e excepţional! Medaliile să fie un imbold pentru viitor!" no title

Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, adeclarat că performanţele obţinute de Marian Drăgulescu (medalie deaur) şi Flavius Koczi (medalie de argint) la Campionatul Mondial dela Londra reprezintă rezultate "excepţionale". Stoica este depărere că aceste medalii vor constitui un imbold pentru echipanaţională de gimnastică.

"Rezultatul nu poate fi catalogat decât excepţional. Neaşteptam la o asemenea performanţă, dar ca la orice aparat degimnastică, dacă nu ai execuţie sigură, atunci e greu să facipronosticuri. Aceste medalii înseamnă o structură nouă de lucru laechipa naţională şi sperăm că va fi un imbold pentru viitor. Acumnu avem timp să ne bucurăm, suntem încă în concurs, mai e AnaPorgras la bârnă, apoi la sol", a explicat Adrian Stoica,la Realitatea TV.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.