Reacţia lui Drăgulescu la câteva minute după ce a ratat bronzul: "Nu mă retrag. La Tokyo...!"

15 aug 2016 5519 afişări Gimnastica
Reacţia lui Drăgulescu la câteva minute după ce a ratat bronzul: "Nu mă retrag. La Tokyo...!"

Marian Drăgulescu a fost notat cu 15.266 şi 15.633 la cele două sărituri, astfel că media lui este de 15.449. Gimnastul român a rămas în afara medaliilor din cauza unor execuţii sub nivelor celor efectuate de japonezul Kenzo Shirai, care a terminat pe locul 3, având aceeaşi medie.

La final, stelistul a apărut la zona mixtă zâmbitor, încercând să mascheze dezamăgirea cauzată de ratarea, ca la Atena 2004, a bronzului. "Nu sunt supărat, asta a fost, să nu credeţi că mă las. Mai am Mondiale, mai am Europene, am treabă multă. Nu mă retrag. Fizic mă simt bine, nu cred că organsimul îmi va juca feste. Eu sunt fericit că m-am calificat la Rio şi îi felicit pe toţi adversarii mei. La Tokyo voi avea... 39 de ani, deci voi concura şi acolo. Poate", a spus Drăgulescu pentru ProSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.