Ponor şi-a propus să participe la JO 2020! Cum şi-a schimbat discursul faţă de săptămâna trecută. "Sunt o sportivă cu pretenţii"

24 aug 2016 3043 afişări Gimnastica
Ponor şi-a propus să participe la JO 2020! Cum şi-a schimbat discursul faţă de săptămâna trecută. "Sunt o sportivă cu pretenţii"

Cătălina Ponor a ieşit din sala de concurs cu ochii în lacrimi. Singura gimnastă tricoloră prezentă în concurs la Rio s-a clasat pe locul 7 în finala de la bârnă, după un exerciţiu plin de ezitări. În zona mixtă, rezervată declaraţiilor pentru presă, Cătălina Ponor a dat vina pe ”energia negativă transmisă de anumite persoane”, energie care a pus-o sub presiune. Ce a urmat... ştiţi. Textul publicat de Cătălina pe pagina sa de facebook. În această după-amiază, la Otopeni, tripla campioană de la Atena a afişat a atitudine pozitivă.

''Din păcate aşa a fost să fie. Am încercat să mă adun cât am putut, am încercat să fac un rezultat cât mai bun. Nu a fost să fie cum am vrut. Sunt o sportivă cu pretenţii, care şi-a dorit întotdeauna să facă cât a putut de bine. Dacă eram mai concentrată, dacă nu aveam emoţii, pentru că nu am avut în viaţa mea aşa emoţii cum am avut acum, şi îmi făceam exerciţiul cum l-am făcut în calificări probabil acum aveam medalia de gât.

Mă gândesc deja la o nouă olimpiadă, important este să fiu sănătoasă şi atunci zic că o să ajung şi acolo. Dar mai întâi mă gândesc la Europene din 2017 (de la Cluj Napoca — n.r.), încerc să-mi iau într-un fel sau altul revanşa pentru ce s-a întâmplat acum. Îmi doresc să ajungem cu echipa la Tokyo, pentru că din punctul meu de vedere medalia pe echipe este cea mai importantă. De fel sunt ambiţioasă şi dacă ceva nu îmi iese, mă ridic şi mă ambiţionează să mă duc mai departe'', a declarat Cătălina Ponor, potrivit AGERPRES.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.