PERFORMANŢĂ | Medalii pentru gimnastele Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu, la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku

26 iul 2019 425 afişări Gimnastica
PERFORMANŢĂ | Medalii pentru gimnastele Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu, la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku

Gimnastele Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu au câştigat, vineri, două medalii de bronz, pentru România, la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku.

Silvia Sfiringu a terminat pe locul trei, câştigând medalia de bronz, la proba de sărituri, de la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku.

Ioana Stănciulescu a încheiat pe locul trei proba la paralele, la capătul unui exerciţiu executat curat, sportiva câştigând medalia de bronz.

Pe lângă aceste două medalii obţinute de gimnastele române, România a mai obţinut opt medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku. La judo, Robert Matei a obţinut argintul, Barbara Hagianu a luat aurul, iar Alexandra Paşca a câştigat medalia de bronz. La înot, David Popovici a câştigat aurul şi argintul. La lupte, Georgiana Antuca a luat aurul, iar Ana Maria Pîrvu a câştigat argintul. La gimnastică, echipa României a luat argintul.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.