Pascu se află în atenţia COSR

22 apr 2009 15 afişări Gimnastica
Pascu se află în atenţia COSR Nicuşor Pascu se află în atenţia COSR

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu (foto), a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Izvorani, referindu-se la situaţia antrenorului lotului masculin de gimnastică, Nicuşor Pascu, care a revenit din Elveţia însă nu primeşte decât un salariu mic din partea federaţiei de specialitate, că a solicitat sprijin pentru sportivii de performanţă şi antrenori.
"Nu am stat cu mâinile în sân. Am cerut sprijin inclusiv Solidarităţii Olimpice şi Comitetului Internaţional Olimpic. Am aplicat pentru o serie de programe pentru sprijinirea sportivilor de performanţă programe în care vom insera, ori de câte ori este posibil, antrenori şi sportivi de performanţă. Deja o parte dintre sportivii de performanţă sunt în anumite programe, finanţate de Solidaritatea Olimpică, şi continuăm să aplicăm pentru asemenea programe", a declarat Morariu.

 

Foto: Marian Burlacu

MEDIAFAX
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.