Palpitaţii pentru Racea

13 mai 2010 85 afişări Comentează şi tu Gimnastica
Palpitaţii pentru Racea Palpitaţii pentru Racea

Amelia Racea, campiona europeană la bârnă, poate răsuflaliniştită: suspiciunile medicilor, că ar fi bolnavă de inimă, s-auinfirmat.

După ce, în ultima săptămână, a fost oprită de la efort şi trimisăde medicii de la INMS să refacă testele cardiologice, Ama a primitieri acordul doctorilor de a-şi relua pregătirea. "Doamna Bitangne-a ajutat să luăm legătura cu unul dintre cei mai buni cardiologidin Bucureşti, ca să fim siguri că este pe mâini bune", explicăantrenorul Nicolae Forminte.

Acum două zile, Amelia a fost consultată de doctorul Vinereanu,de la Spitalul Universitar. A urmat un EKG de efort, o ecografieDoppler, iar apoi i s-a pus şi un holter de ritm. "Ne-am liniştit.Se pare că problema era de la nişte paraziţi intestinali, ia acumtratament şi vom vedea cum evoluează lucrurile", a conchisForminte.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.