OFICIAL | Sandra Izbaşa a început antrenamentele. Gimnasta se întoarce cu gândul de a ajuta echipa la Rio 2016

13 mar 2015 9620 afişări Gimnastica
OFICIAL | Sandra Izbaşa a început antrenamentele. Gimnasta se întoarce cu gândul de a ajuta echipa la Rio 2016
  • Dublă campioană olimpică Sandra Izbaşa (24 de ani) s-a reîntors în gimnastica de performanţă.

Sportiva de la CSA Steaua şi-a reluat din această săptămână antrenamentele, o perioadă urmând a se pregăti singură, ca apoi după verificarea pe care o va susţine în faţa colectivului tehnic, să se alăture lotului olimpic la Izvorani.

"Am avut o discuţie cu domnii antrenori, cu domnul Stoica şi am spus că vreau să încerc să văd cât de mult pot recupera din integralele pe care le-am avut la Londra. Sunt conştientă că va fi foarte greu şi va trebui să muncesc de zeci de ori mai mult decât fetele din echipă, dar sunt motivată şi vreau să încerc să fac acest lucru pentru că nu vreau ca peste câţiva ani să am regrete că aş fi putut să ajut echipa şi nu am încercat.  Nu vreau să iau locul nimănui din echipă, nu vreau să demonstrez nimic pentru că nu mai am ce demonstra, vreau să intru în sală şi să mă bucur de gimnastică", ne-a spus Sandra.

Într-un interviu acordat în urmă cu o săptămână pentru ProSport, Sandra mărturisea că este motivată să se întoarcă în sală de către colega ei de echipă de la Londra, Cătălina Ponor care şi-a reluat antrenamentele cu gândul de a ajunge la Rio 2016. "De la Cătălina a pornit totul. Ea m-a ajutat să privesc partea plină a paharului dacă m-aş întoarce în gimnastică şi mi-ar fi şi mie mai uşor să ştiu că e acolo, în sală, alături de mine şi ne pregătim împreună", dezvăluia Sandra.

 

Sandra Izbaşa, dublă medaliată olimpică la două ediţii diferite ale Jocurilor Olimpice, Beijing 2008 (sol) şi Londra 2012 (sărituri) s-a retras din gimnastica de performanţă la sfârşitul anului 2013.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.