"O grea lovitură!"

19 sep 2009 44 afişări Comentează şi tu Gimnastica
"O grea lovitură!" "O grea lovitură!"

Întodeauna alături de Sandra, părinţii Roxana (foto) şiFlorin Izbaşa sunt acum principalul sprijin pentru campioanaolimpică la sol.

"A fost o lovitură pentru toţi şi încercămsă trecem peste asta. Sandra are nevoie de foarte multă linişte şimai ales de odihnă. Nu cred că s-a acomodat cu situaţia prezentă, eun pic mai greu de acceptat ca, după ce zilnic ai făcut atâtamişcare, acum să fii imobilizat la pat, cu mâna şi piciorul înghips", ne-a declarat Roxana Izbaşa.

Diagnosticată de medicii Spitalului Universitar cu ruptură parţialăa tendonului ahilian la piciorul drept, Sandra va suferi luni ointervenţie chirurgicală prin care vor fi suturate capeteletendonului. "Nu se poate estima nimic, pentru că, pe măsurăce orele trec, situaţia se poate schimba. În principiu, lunidimineaţa ar trebui să fie operaţia, însă mai trebuie făcute nişteanalize", a conchis mama Sandrei.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.