"Nu mă simt un copil bătut al României". Ce spune Andreea Răducan despre cartea fostei sale colege, Maria OIaru

7 iun 2016 5351 afişări Gimnastica
"Nu mă simt un copil bătut al României". Ce spune Andreea Răducan despre cartea fostei sale colege, Maria OIaru

Referitor la dezvăluirile gimnastei Maria Olaru în cartea autobiografică 'Preţul aurului. Sinceritate incomodă', în care antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang sunt acuzaţi de agresiune şi injurii, Andreea Răducan a declarat, potrivit Agerpres, că nu se simte 'un copil bătut al României'.

'Nu am citit cartea şi nu voi putea să comentez până nu voi vedea ce e scris acolo. E clar că fiecare dintre noi avem povestea noastră de viaţă şi putem percepe lucrurile diferit. Eu sper ca ea să-şi fi găsit liniştea şi mulţumirea sufletească în acest moment. E foarte dificil şi deloc plăcut că, într-un fel sau altul, deranjezi o disciplină sportivă de la care ai avut şi beneficii. Am văzut un articol unde era o fotografie unde apăream şi eu, iar titlul era 'Copiii bătuţi ai României'. L-am sunat pe domnul Tolontan şi l-am rugat frumos să schimbe fotografia sau să mă scoată pe mine de acolo pentru că nu mă simt nici pe departe un copil bătut al României. L-am invitat cu drag acasă la mama şi la profesorii de la şcoală pentru a se convinge că lucrurile sunt exact aşa cum le spun', a precizat fosta gimnastă.

Andreea Răducan a fost prezentă alături de lotul feminin la Berna, acolo unde sportiva Cătălina Ponor a cucerit bronzul în finalele de la bârnă şi sol, acestea fiind singurele medalii obţinute de România la Campionatele Europene de gimnastică artistică.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.