Nistor, sportiva anului la Sibiu

12 dec 2008 27 afişări Gimnastica
Nistor, sportiva anului la Sibiu

 

Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Sibiu i-a premiat vineri pe cei mai buni sportivi ai judeţului, pentru anul în curs. La fel ca şi în 2007, cel mai bun sportiv a fost desemnat tot gimnasta Steliana Nistor, proaspăt retrasă din activitate în acest an.

Medaliata cu bronz la jocurile Olimpice de la Beijing şi dublă medaliată cu argint la Campionatele Mondiale, Steliana a primit un plic cu 2000 de lei din partea organizatorilor, precum şi o diplomă de felicitare.

Sunt onorată că am fost din nou desemnată cea mai bună sportivă a judeţului Sibiu şi bucuroasă totodată” a spus Steliana Nistor.

La echipe, CSU Sibiu a fost considerată performera sportului sibian în 2008 datorită locului 3 ocupat în ediţia trecută a campionatului naţional de baschet masculin.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.