Marius Urzică, aplaudat ca actor

4 iun 2008 14 afişări Gimnastica
Marius Urzică, aplaudat ca actor Marius Urzică a impresionat publicul sibian la Festivalul Internaţional de Teatru Foto: Sibianul

Multiplul medaliat la competiţii mondiale şi europene de gimnastică a primit ovaţii la scenă deschisă după rolul interpretat într-o piesă de teatru la Festivalul Internaţional de la Sibiu.

Peste 700 de spectatori au aplaudat ieri seară evoluţia pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, pe gimnastul Marius Urzică. Unul dintre cei mai reprezentativi sportivi din gimnastica românească masculină a jucat într-un spectacol ce a combinat dansul cu tehnici multimedia. Cei prezenţi în sală l-au ovaţionat secunde bune pe Urzică, la finele spectacolului, acesta fiind vizibil emoţionat de reacţia celor care l-au urmărit şi în altă postură decât în cea concursurilor  din sală de gimnastică. “Nu cred că pot să afirm că aici pe scenă este mai uşor decât într-un concurs de gimnastică de la un campionat mondial sau la Olimpiadă. Fiecare are farmecul lui şi vă mărturisesc că în ambele ipostaze m-am simţit mereu extraordinar. Poate că singura diferenţă notabilă ar fi aceea că la concursurile de gimnastică primeşti note la final, dar totul se compensează când primeşti aplauzele de la final. Sentimentul este extrem de frumos pentru mine” a declarat după piesă, Marius Urzică.


Fostul sportiv de performanţă a jucat în piesa "Urban Kiss" – "Sărut Urban", în regia lui Răzvan Mazilu. Aceasta este povestea unui bărbat care locuieşte în mijlocul Marelui Oraş, la bloc şi care descoperă uimit Iubirea.

articol scris de Dragoş Popescu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.