Mari One

30 oct 2009 20 afişări Gimnastica
Mari One Mari One

Gimnastul Marian Drăgulescu (29 de ani) a câștigat miercuri, laMorges, în Elveția, cea de-a 26-a ediție a Memorialului "ArthurGander".

La două săptămâni după ce s-a încoronat rege al gimnasticiimondiale, câştigând aurul la sol şi sărituri, bucureşteanulcontinuă să demonstreze că reuşita din Londra nu a fostîntâmplătoare.
Cu un sol mai uşurat faţă de Mondiale şi cu evoluţii sigure lacelelalte trei aparate, - sărituri, cal cu mânere şi bară fixă-, els-a impus în Memorialul Arthur Gander, totalizând 59,950 puncte. "Afost o competiţie bună pentru care m-am şi antrenat bine, ceea cem-a făcut să intru în concurs cu o foarte mare încredere în mine.Mă bucură aceste rezultate şi mai ales sunt fericit că nu i-amdezamăgit pe cei care au venit să mă vadă", a declarat Marianpentru ProSport.

Albastrucu noroc

Deşi nu se consideră un tip superstiţios, "Marocanul" se amuzăpunând pe seama succeselor din ultimele săptămâni culoarea nouluicostum de concurs de la lot, un albastru deschis. "Cred că şischimbarea aceasta a culorii a avut o mică parte de «vină» la ces-a întâmplat la Mondiale şi după. Dar esenţială a fost munca, fărăan­trenament nu ajungi niciunde", mărturiseşte el mai în glumă, maiîn serios. Dar să nu credeţi că Drăgulescu îşi ia vacanţă acum!Peste numai două zile, dublul campion mondial de la Londra va facepereche, la Swiss Cup, la Zürich, cu Diana Chelaru. Micuţa gimnastăa terminat şi ea pe podium la "Arthur Gander", cucerindargintul.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.