Lecţie pentru Sandra

6 apr 2009 21 afişări Gimnastica
Lecţie pentru Sandra Lecţie pentru Sandra

Aflată în căutarea motivaţiei, Sandra Izbaşa (foto / 18 ani) a terminat CE fără medalie, cu o clasare modestă (locul 7) la  aparatul care i-a adus titlul olimpic, solul. „Atât s-a putut, aş fi vrut să fiu pe podium, dar asta e”, declara ea, dezamăgită. 

Antrenorul Nicolae Forminte este convins că cea mai valoroasă gimnastă a lotului poate depăşi acest moment critic. „Cred că nici ea nu ştie ce se va întâmpla cu ea. Ştiu numai că a avut parte de multe frustrări în ultima vreme şi mai sunt multe de lămurit pentru ea, dar am încredere pentru că e o persoană cu caracter puternic şi multă voinţă. Am insistat să o duc la CE pentru a primi o lecție. Sper să-i fie benefică”, a spus acesta.

Conştient că problemele de sănătate ale fetelor ne-au ţinut departe de medalii mai strălucitoare, Forminte taxează însă şi arbitrajul: „Codul de punctaj e foarte subiectiv, gimnastele românce devin subiect de analize şi studio, iar arbitrele vin cu o părere dinainte formată. Cred că arbitrajul nu ne mai susţine”.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.