Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, câte 3 medalii de aur în finalele pe aparate, la CN gimnastică

27 sep 2015 2119 afişări Gimnastica
Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, câte 3 medalii de aur în finalele pe aparate, la CN gimnastică

Sportivii Larisa Iordache (Dinamo Bucureşti) şi Marian Drăgulescu (Steaua Bucureşti) au câştigat, duminică, cele mai multe medalii de aur, câte trei, în finalele pe aparate, la cea de-a 68-a ediţie a Campionatelor Naţionale de la Bucureşti.

Larisa Iordache a cucerit medaliile de aur la paralele, bârnă şi sol, iar la sărituri s-a impus junioara Denisa Golgotă. La masculin, Marian Drăgulescu s-a impus la sol, sărituri şi bară fixă, celelalte medalii de aur revenind sportivilor Andrei Muntean - la inele şi paralele, respectiv Andrei Ursache, la cal cu mânere.

Larisa Iordache a mai cucerit titlul la individul-compus, dar şi cel pe echipe cu Dinamo Bucureşti. La masculin, titlul la individual-compus a revenit lui Cristian Băţagă (CSM Bistriţa), iar cel pe echipe tot clubului Dinamo Bucureşti.

Pentru gimnaştii din loturile olimpice, Campionatele Naţionale de la Bucureşti au reprezentat un test important înaintea participării la Campionatele Mondiale de la Glasgow, care vor avea loc în perioada 23 octombrie - 1 noiembrie.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.