Larisa Iordache: "Nu m-au speriat rusoaicele! Sigur voi obţine aurul la JO din 2012"

4 mai 2010 86 afişări Comentează şi tu Gimnastica
Larisa Iordache: "Nu m-au speriat rusoaicele! Sigur voi obţine aurul la JO din 2012" Larisa Iordache: "Nu m-au speriat rusoaicele! Sigur voi obţine aurul la JO din 2012"

Gimnasta Larisa Iordache, care a obţinut patru medalii lajunioare, la Campionatele Europene de la Birmingham, s-a declaratîncrezătoare că la Jocurile Olimpice din 2012 se va afla pe primatreaptă a podiumului la individual compus.

"Mă aşteptam la un asemenea rezultat şi am tras foartetare pentru a obţine aceste medalii. Am avut puţine emoţii laînceput, dar mi-au trecut pe parcurs. Nu m-au speriat rusoaicelepentru că ştiam ce pot eu şi am continuat să lupt. La individualputeam obţine mai mult decât bronzul, dar voi munci mai mult pentrua obţine medalia de aur. Sigur voi obţine aurul la JO din2012", a spus Iordache.

Delegaţia României care a participat la Campionatele Europene degimnastică feminină de la Birmangham a sosit la Bucureşti, peaeroportul Henri Coandă, luni seară, în jurul orei 23.30.

România a încheiat, duminică, participarea la CampionatulEuropean cu următorul bilanţ:

Junioare - medalie de argint pe echipe, medalie de aur la sol,argint la bârnă şi bronz la individual compus (Larisa Iordache),medalie de bronz la paralele (Diana Bulimar)

Senioare - medalie de bronz pe echipe, aur la bârnă (AmeliaRacea) şi bronz la bârnă (Raluca Haidu), medalie de bronz la sol(Diana Chelaru).

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.