Larisa Iordache a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală de la tendon. În câteva săptămâni e în sală, iar peste cinci luni va fi refăcută complet

11 oct 2017 1786 afişări Comentează şi tu Gimnastica
Larisa Iordache a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală de la tendon. În câteva săptămâni e în sală, iar peste cinci luni va fi refăcută complet

Larisa Iordache a trecut cu bine peste operaţia de ruptură la tendon şi de azi este deja ”acasă”, la Hotelul Sport de la CSNB Lia Manoliu. Intervenţia chirurgicală a fost efectuată marţi la doctorul Ion Bogdan Codorean, de la Medlife. ”Operaţia a decurs aşa cum trebuia. Îi mulţumesc din suflet doctorului Ion Bogdan Codorean pentru toată grija pe care o are faţă de mine”, a postat Larisa Iordache pe contul ei de facebook, la puţine ore după intervenţia chirurgicală. Pe lângă prinderea tendonului de la glezna stângă, doctorul Codorean i-a curăţat Larisei şi ciocurile de la acelaşi călcâi, care i-au dat bătăi de cap (şi nu doar de cap!) în ultimul an.

Ieri, Larisa a primit la spital vizita mai multor prieteni, între aceştia aflându-se şi buna ei prietenă Diana Bulimar. ”Didi” a trecut la rându-i printr-o operaţie identică în urmă cu ceva timp, efectuată la aceeaşi clinică. ”Larisa este o fată puternică. Va trece peste perioada dificilă care urmează”, a pus Diana.

Larisa Iordache va purta un aparat ghipsat până aproape de genunchi timp de două săptămâni. După aceea, ghipsul va fi dat jos şi va fi înlocuit cu o orteză pentru cel puţin patru săptămâni. După ce scapă de ghips, Lari se va putea întoarce deja în sala de antrenament pentru şedinţe de pregătire fizică. Complet refăcută va fi peste aproximativ cinci luni, exact cât să-şi facă planuri pentru Campionatele Europene de anul viitor, care vor avea loc la Glasgow (Scoţia), în perioada 2-5 august.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.