"La sărituri, Drăgulescu poate fi învins numai dacă se învinge singur!"

18 oct 2009 51 afişări Gimnastica
"La sărituri, Drăgulescu poate fi învins numai dacă se învinge singur!" "La sărituri, Drăgulescu poate fi învins numai dacă se învinge singur!"

Octavian Belu, fost antrenor al lotului feminin de gimnastică, aspus că Marian Drăgulescu nu putea fi învins la proba de săriturideoarece încă nu există un săritor de talia "Marocanului".

"Drăgulescu este un sportiv câştigat pentru marea performanţă. Aşaeste destinul unui om, după un an-doi ani de suferinţă şi deprobleme, iată că a reuşit să depăşească tot ce i-a stat în cale şisă revină acolo unde-i este locul. Să fim serioşi, Drăgulescu lasărituri poate fi învins numai dacă se învinge el singur. Nu amvăzut încă un săritor de talia lui cu toate că toţi încearcă săfacă săritura pe care el a făcut-o pentru prima dată. Deci e ovictorie deosebită pentru el personal, pentru carieralui"
, a declarat Octavian Belu pentru Realitatea TV

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.