Koczi: “E un rezultat ce îmi dă încredere”

22 iun 2010 19 afişări Gimnastica
Koczi: “E un rezultat ce îmi dă încredere” Koczi: “E un rezultat ce îmi dă încredere”

Medaliat cu bronz la sărituri la Europenele de la Birmingham,Flavius Koczi (foto) a fost vedeta etapei de CupăMondială ce avut loc weekendul trecut, la Sao Joao da Madeira înPortugalia. Reşiteanul a urcat de trei ori pe podium, câştigânddouă medalii de aur, la sărituri (16,175) şi sol (15,400) şi una deargint, la cal cu mânere (14,825). "Mă bucur că a ieşitatât de bine, am mers acolo cu trei aparate, sărituri, cal cumânere şi sol, având obiectivul de a urca pe podium la toate. Îmidoream o medalie la sol, ştiam că era foarte greu, de aceea e şimai mare bucuria că a fost primul loc. Într-un fel am arătat că sepoate şi la acest aparat, care tot timpul a rămas la mine mai înurmă", a declarat, pentru ProSport, Flavius Koczi.
Evoluţia bună din Portugalia a punctat decisiv şi la capitolulîncredere. "Acest concurs îmi dă mai multă încredere peviitor şi chiar speranţe pentru un rezultat bun la Mondialul de laRotterdam (nr. 16-24 octombrie)", aexplicat gimnastul.

Altfel, în zilele următoare Koczi va schimba emoţiile din salade concurs cu cele din sala de examinare, el urmând să îşi dealicenţa, la Arad, unde a urmat Facultatea de Educaţie Fizică şiSport din cadrul Universităţii de Vest "Vasile Goldiş".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.