Koczi a debutat în Bundesliga

20 apr 2009 19 afişări Gimnastica
Koczi a debutat în Bundesliga Koczi a debutat în Bundesliga

Vicecampionul european la sărituri, Flavius Koczi a avut un weekend plin. Vineri, el a plecat în Germania, în Sâmbăta Mare a evoluat în prima etapă a Bundesligii şi ieri, la prânz, a revenit în ţară. „Nu prea avem timp să stăm de Sărbători, deşi acum am primit câteva zile libere la lot. Eu m-am pregătit în continuare, pentru că a urmat acest concurs în Germania. Am sărbătorit săptămâna trecută Paştele catolic şi  oricum, nici atunci nu am avut prea mult timp liber”, ne-a declarat Koczi.


 Reşiţeanul a concurat pentru clubul german KTG Heidelberg, evoluând la toate cele şase aparate. În prima etapă a Bundesligii, clubul KTG Heidelberg a pierdut în deplasare în faţa celor de la NTT Hannover cu 51 – 18. „Nu mi se par competiţii foarte grele, nu este nicio presiune, merg acolo pentru a acumula mai multă experienţă şi pentru a mă simţi bine. Oricum exerciţiile pe care le prezint în Germania sunt mai uşurate pentru că nu vreau să risc nimic. Nu cred că nivelul competiţiei este peste cel al Naţionalelor organizate la noi, însă publicul, atmosfera care se formează în jurul unui astfel de concurs, totul este extraordinar”, a conchis acesta.

Notele obţinute de Flavius Koczi :
sol – 14,750;
cal cu mânere – 13,500;
inele – 13,650;
sărituri – 15,950;
paralele – 13,700;
bară fixă – 13,900.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.