Izbaşa: "Îmi e dor de antrenamente, dar îmi e bine şi în vacanţă"

16 aug 2012 1477 afişări Gimnastica
Izbaşa: "Îmi e dor de antrenamente, dar îmi e bine şi în vacanţă"

Campioana olimpică Sandra Izbaşa a declarat joi, la sediul COSR, că îi lipsesc antrenamentele de la baza sportivă de la Izvorani, dar a precizat că vacanţa este binevenită după Jocurile Olimpice de la Londra.

"Eforturile ne sunt recompensate, nu îmi mai doresc să primesc nimic acum. Cu maşinile mă înţeleg foarte bine, deşi nu am făcut drumuri mai lungi decât până la Izvorani. Îmi e dor de antrenamente. Încerc să mă mai mişc cât de cât până voi începe pentru a fi în formă. Dar mă simt bine şi aşa, în vacanţă", a declarat Sandra Izbaşa.

Sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Londra, Sandra Izbaşa, Alin Moldoveanu, Cătălina Ponor, Alina Dumitru, Corina Căprioriu, Roxana Cocoş, Tiberiu Dolniceanu, Rareş Dumitrescu, Gelu Zalomir, Alexandru Sireţeanu, Larisa Iordache, Răzvan Martin, Diana Bulimar şi Diana Chelaru, au primit joi, din partea firmei Samsung, sponsor al Comitetului Olimpic Internaţional, câte un telefon mobil Samsung S3.

România a fost reprezentată la JO de 103 sportivi la 15 discipline şi a încheiat competiţia pe locul 27 în clasamentul pe naţiuni, cu nouă medalii (2-5-2): aur - Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri); argint - Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol); bronz - echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.