Iohannis i-a scris Andreei Munteanu şi a felicitat-o pentru aurul câştigat la Campionatele Europene de Gimnastică

20 apr 2015 952 afişări Gimnastica
Iohannis i-a scris Andreei Munteanu şi a felicitat-o pentru aurul câştigat la Campionatele Europene de Gimnastică

Preşedintele Klaus Iohannis i-a trimis, luni, o scrisoare gimnastei Andreea Munteanu, în care i-a transmis felicitări pentru medalia de aur obţinută la Campionatele Europene de la Montpellier, arătând că victoria sa confirmă faptul că munca, ambiţia şi determinarea reprezintă secretele reuşitei.

”Stimată domnişoară Andreea Munteanu, Doresc să vă transmit felicitările mele pentru medalia obţinută la Campionatele Europene Individuale de Gimnastică Artistică de la Montpellier. Victoria dumneavoastră confirmă faptul că munca, ambiţia şi determinarea reprezintă secretele reuşitei. Sacrificiul personal este astfel răsplătit, iar dumneavoastră primiţi respectul cuvenit din partea comunităţii. Felicitări pentru tot ce aţi realizat, mult succes în continuare şi rezultate strălucite în viitoarele competiţii sportive”, se arată în scrisoarea transmisă de şeful statului gimnastei Andreea Munteanu, potrivit Admnistraţiei Prezidenţiale.

Gimnasta Andreea Munteanu a câştigat, duminică, medalia de aur în finală la bârnă, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier, ea urmând să concureze şi în finala de la sol.
Andreea Munteanu a fost notată cu 14,366, cu care a obţinut medalia de aur. Pe podium au mai urcat Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300, medalie de argint) şi Claire Martin (Franţa, 14,200, medalie de bronz).

La Campionatele Europene individuale de la Montpellier au participat 167 de sportivi din 38 ţări în concursul masculin şi 100 de gimnaste din 33 de ţări în competiţia feminină.

La Campionatele Europene individuale, delegaţia României a obţinut următoarele rezultate: medalie de aur – Andreea Munteanu la bârnă, medalie de argint - Marius Berbecar – la paralele, Andrei Muntean – locul 5 la paralele, Andreea Munteanu - locul 8 la sol, Laura Jurcă – locul 7 la individual-compus şi Diana Bulimar – locul 10 la individual-compus.

Sursa: MEDIAFAX

Valentina Postelnicu, valentina.postelnicu@mediafax.ro

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.