Interviu cu o campioană: "Vreau aur la Olimpiadă!"

26 oct 2010 55 afişări Comentează şi tu Gimnastica
Interviu cu o campioană: "Vreau aur la Olimpiadă!" Interviu cu o campioană: "Vreau aur la Olimpiadă!"

Într-o finală a nervilor tari, unde orice ezitare te poatearunca de pe aparatul de doar 10 cm lăţime, Ana Porgras şi-astăpânit perfect emoţiile.


Ana, după nouă ani ai adus aur României…

Sper ca de acum încolo să fie cât mai multe astfel de rezultate.Pentru mine, această medalie înseamnă enorm. M-a ajutat parcă sătrec mai uşor peste toate accidentările.

Ai avut emoţii în finală?
Da, chiar înainte de a urca pe bârnă, dar mi-am zis că trebuie sămă adun şi să fac tot ce ştiu eu mai bine. Trebuia să fiu tare, sănu mai ratez ca anul trecut. Sincer, mă gândeam că nici nu pot săprind Mondialul acesta din cauza accidentărilor.

La ce te-ai gândit pe podium?
Mi-au trecut multe prin cap: la toată munca de la sală, toţi aniiîn care mi-am dorit asta, toate ghinioanele pe care le-am avut.Atunci când a cântat imnul am simţit că a meritat toatămunca.

E loc de mai mult?
Da, dar cu foarte multă muncă. Îmi doream această medalie, acum amvăzut că se poate şi pe mai departe îmi doresc aurul la JO.

La bârnă?
Şi pe aparate, dar şi la individual compus, pentru că sper ca pânăatunci să am o săritură mult mai valoroasă şi să îmi crescdificultatea la sol şi paralele.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.