Înapoi în laborator

5 dec 2009 54 afişări Gimnastica
Înapoi în laborator Înapoi în laborator

Sandra Izbaşa a lăsat în urmă şocul accidentării din luna septembrie, la Buzău, când a fost la un pas de tragedie. Aflată în plină recuperare, după operaţia de refacere a tendonului ahilian la piciorul drept, Sandra a revenit la Deva, locul de unde au pornit, de atâtea ori, zeci de visuri de aur.

"E atât de bine să fiu înapoi, e o mare bucurie! Timpul a trecut foarte repede şi parcă ieri eram la spital, cu mâna şi piciorul în ghips", a declarat Sandra pentru ProSport. Întâlnirea cu colegele, cu antrenorii şi mai ales cu locul unde trăiește de câţiva ani a fost una emoţionantă. "Prima dată când am intrat în camera de la cămin am început să plâng. Ştiam cu ce gânduri am plecat de acolo, ce îmi doream şi cum m-am întors. A fost singurul moment în care am simţit o slăbiciune. În rest, a fost frumos, toţi m-au primit cu braţele deschise", mărturiseşte Izbașa.

"Mi-e dor de sol"

Motivată şi nerăbdătoare să înceapă pregătirea, campioana olimpică de la sol a încercat deja aparatele din sala de antrenament. "Încă din prima zi, când a venit, s-a urcat pe bârnă, am dat-o însă de urgenţă jos, pentru că nu are voie, piciorul nu trebuie forţat deloc", explică antrenorul Nicolae Forminte. "Nu mi-e frică, tot ce simţeam după accidentare a trecut. Am urcat pe toate aparatele şi e bine, chiar şi la sol, unde înainte numai când mă gândeam simţeam un gol, acum mi-e dor de exerciţiul meu", îl completează Sandra. Gimnasta în vârstă de 19 ani va continua recuperarea, peste două zile ea având voie, conform indicaţiilor medicilor, să alerge din nou.

"Mă bucur să o văd motivată şi într-o condiţie fizică bună ", Nicolae Forminte antrenor

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.