Înapoi în laborator

5 dec 2009 54 afişări Gimnastica
Înapoi în laborator Înapoi în laborator

Sandra Izbaşa a lăsat în urmă şocul accidentării din lunaseptembrie, la Buzău, când a fost la un pas de tragedie. Aflată înplină recuperare, după operaţia de refacere a tendonului ahilian lapiciorul drept, Sandra a revenit la Deva, locul de unde au pornit,de atâtea ori, zeci de visuri de aur.

"E atât de bine să fiu înapoi, e o mare bucurie! Timpul a trecutfoarte repede şi parcă ieri eram la spital, cu mâna şi piciorul înghips", a declarat Sandra pentru ProSport. Întâlnirea cu colegele,cu antrenorii şi mai ales cu locul unde trăiește de câţiva ani afost una emoţionantă. "Prima dată când am intrat în camera de lacămin am început să plâng. Ştiam cu ce gânduri am plecat de acolo,ce îmi doream şi cum m-am întors. A fost singurul moment în care amsimţit o slăbiciune. În rest, a fost frumos, toţi m-au primit cubraţele deschise", mărturiseşte Izbașa.

"Mi-e dorde sol"
Motivată şi nerăbdătoare să înceapă pregătirea, campioana olimpicăde la sol a încercat deja aparatele din sala de antrenament. "Încădin prima zi, când a venit, s-a urcat pe bârnă, am dat-o însă deurgenţă jos, pentru că nu are voie, piciorul nu trebuie forţatdeloc", explică antrenorul Nicolae Forminte. "Nu mi-e frică, tot cesimţeam după accidentare a trecut. Am urcat pe toate aparatele şi ebine, chiar şi la sol, unde înainte numai când mă gândeam simţeamun gol, acum mi-e dor de exerciţiul meu", îl completează Sandra.Gimnasta în vârstă de 19 ani va continua recuperarea, peste douăzile ea având voie, conform indicaţiilor medicilor, să alerge dinnou.

"Mă bucur să o văd motivată şi într-o condiţie fizică bună ",Nicolae Forminte antrenor

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.