În sală... ca la polul nord

5 ian 2010 16 afişări Gimnastica
În sală... ca la polul nord În sală... ca la polul nord

Frigul i-a întâmpinat pe gimnaştii din lotul naţional (foto) însala de antrenament din cadrul complexului Lia Manoliu, acolo undeau ignorat temperatura scăzută.
Băieţii nu s-au plâns, au făcut o mică dezmorţire şi au sărit peaparate. "Nu a mai intrat nimeni în sala asta de peste treisăptămâni şi se simte din plin frigul", a spus Ioan Suciu. Fărăvedeta Marian Drăgulescu, plecat în concediu în SUA, gimnaştii s-aupregătit sub îndrumarea noului colectiv de antrenori, cu MariusUrzică om de legătură între lot şi federaţia condusă de AdrianStoica. Campionul olimpic la cal cu mânere la Sydney (2000) esteajutat de Ioan Suciu, Ştefan Gal şi Vasile Vug. "Muncim cu toţiicot la cot. Nu este nimeni coordonator, facem o muncă de echipă, caîntr-o familie", ne-a spus Marius, care a venit să pregăteascălotul naţional fără contract, el fiind legitimat mai departe laclubul Dinamo.

De la reunire a lipsit Marian Drăgulescu. Dublul medaliat cu aur laCM din 2009 a plecat să se relaxeze în Statele Unite şi nu a mailuat legătura în ultimele zile cu șefii gimnasticii românești."Marius, ai mai vorbit tu cu Marian?", îl întreabă Suciu pe Urzică."Nu! Nu a mai vorbit nimeni cu el", a răspuns zâmbind Urzică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.