Gimnastica aerobică românească a câştigat două medalii în cadrul Jocurilor Europene de la Minsk 2019: argint în proba cuplu şi bronz la grup

27 iun 2019 265 afişări Gimnastica
Gimnastica aerobică românească a câştigat două medalii în cadrul Jocurilor Europene de la  Minsk 2019: argint în proba cuplu şi bronz la grup

Medalia de argint a fost obţinută la proba Cuplu, unde gimnaştii Andreea Bogati şi Dacian Barna au avut o evoluţie impresionantă, iar medalia de bronz a fost câştigată de Grupul format din Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocşer, Mihai Popa şi Marian Broţei, care s-au afirmat în cadrul concursului printr-un exerciţiu complex şi competitiv.

"Participarea la Jocurile Europene de la Minsk a fost o experienţă frumoasă şi plină de emoţii. Ne-am bucurat să fim parte a acestui festival al sportului european, alături de întreaga delegaţie a României. Cele două medalii câştigate de gimnaştii de la aerobică confirmă munca din acest an, dar şi rezultatele de la Campionatele Europene recent încheiate. Le mulţumesc sportivilor pentru implicare şi devotament. Îi felicit atât pe ei, cât şi pe întreg colectivul tehnic. Mulţumim Nadiei Comăneci pentru felicitările transmise echipei naţionale de gimnastică aerobică. Sportivilor români rămaşi în concurs, gimnastica aerobică românească le doreşte multă baftă!"  a declarat Maria Fumea, Antrenor principal Lot Naţional Gimnastică Aerobică Seniori, Vicepreşedinte a Federaţiei Române de Gimnastică.

Gimnaştii au fost însoţiţi de antrenoarele Maria Fumea, Mădălina Cioveie, arbitru Cristiana Spînu, asistent medical Petra Teleman, vicepreşedinte al Comitetului Tehnic UEG, membru în juriul superior şi antrenor federal Alina Drăgan.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.