Gimnasta Ştefania Stănilă a devenit cetăţean de onoare al oraşului Aninoasa

23 mai 2014 548 afişări Gimnastica
Gimnasta Ştefania Stănilă a devenit cetăţean de onoare al oraşului Aninoasa

Gimnasta Ştefania Stănilă, campioană europeană pe echipe la Sofia, a fost premiată, vineri, de Consiliul Local Aninoasa şi de primarul Nicolae Dunca, sportiva devenind cetăţean de onoare al oraşului hunedorean.

De asemenea, Stănilă a primit şi un plic cu bani din partea unei formaţiuni politice.

Primarul Nicolae Dunca a declarat că din cauza insolvenţei în care se află primăria oraşului Aninoasa nu a putut să-i ofere şi o sumă de bani sportivei.

“A fost un eveniment emoţionant să o avem printre noi pe Ştefania. Marea mea nemulţumire este că nu am reuşit să adunăm o sumă de bani şi din partea consilierilor aninoseni care, din diferite motive, nu au dorit să cotizeze. E urât din partea lor.  Noi, ca şi primărie, nu putem plăti, pentru că suntem în insolvenţă, dar cu ajutorul altor primari inimoşi am reuşit să strângem o sumă de bani pe care să i-o înmânăm fetei, să îi mulţumim astfel pentru cinstea şi onoarea făcute oraşului nostru”, a declarat primarul Nicolae Dunca.

Ştefania Stănilă, în vârstă de 16 ani, s-a născut la Aninoasa şi s-a lansat în gimnastica de performanţă la clubul CSN Cetate Deva.

Stănilă face parte din echipa României de senioare care a câştigat titlul european, sâmbătă, la Sofia.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.