FOTO Andreea Răducan a obţinut titlul de doctor în sport

2 oct 2013 1166 afişări Gimnastica
FOTO Andreea Răducan a obţinut titlul de doctor în sport
GALERIE (6 de imagini) VEZI GALERIA

Fosta gimnastă Andreea Răducan (30 de ani) şi-a susţinut astăzi la  Universitatea Naţională pentru Educaţie Fizică şi Sport teza de doctorat "Contribuţii la studiul reactivităţii emoţionale a sportivilor de performanţă la relatările mass-media" - conducător ştiinţific prof. univ. dr. Mariana Cordun.
 
Andreea a primit titlul de doctor în sport după ce Comisia de Evaluare a decis că teza de doctorat a autoarei este notată cu calificativul "magna cum laude".

"Ţinând cont că această lucrare cuprinde trei domenii, sport, jurnalism şi psihologie, studiul pentru partea psihologică a fost nou şi captivant. Pornind de la experienţa personală, ca fost sportiv susţinut de mass-media pe parcursul carierei şi nu numai, apoi ca jurnalist, am început să studiez această relaţie dintre sportivi şi mass-media, ajutată fiind de o parte dintre sportivii care anul trecut au participat la JO de la Londra", a spus Andreea Răducan.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.