Forminte s-a întors!

29 iun 2010 19 afişări Gimnastica
Forminte s-a întors! Forminte s-a întors!

Nicolae Forminte a acceptat propunerea federaţiei de a faceechipă cu Octavian Bellu şi Mariana Bitang şi a revenit ieri lalot.

După o ultimă lună tumultuoasă, cu plecări în forţă şi revenirispectaculoase, lucrurile încep să se aşeze în gimnasticaromânească. Astfel, la mai bine de două săptămâni de la demisiaprin care a dorit să taxeze lipsa de încredere a oficialilor FRG,care au numit încă un colectiv coordonator pe lângă el, Forminte arevenit asupra deciziei. Constănţeanul s-a întors la lotul pe carel-a condus timp de cinci ani, fiind dispus să bată palma cu noulcolectiv tehnic format din Octavian Bellu, Mariana Bitang şi AncaGrigoraş. "Aştept să văd care va fi modalitatea de lucru.Am investit o muncă de câţiva ani la echipă şi dacă am procedat aşaeste pentru că sunt un soldat al federaţiei şi trebuie să mă achitde atribuţiunile pe care le am. Echipa este cea maiimportantă", a declarat el.

AncaGrigoraş: "Depinde de el cum se va integra"

Revenirea lui Forminte este privită cu optimism şi de oficialiiFRG, care pot alinia astfel formula de echipă gândită dupăEuropenele de la Birmingham. "Domnul Forminte s-a întors,în situaţia în care a căzut la pace cu el însuşi. Cred că va fi unbun component al echipei care s-a format, depinde numai de el cumse va integra. Este un specialist şi avem nevoie acum de tot ce emai bun", a declarat Anca Grigoraş, directorul tehnic allotului feminin. Astăzi, după antrenamentul de dimineaţă, laIzvorani va avea loc o discuţie între reprezentanţii forului despecialitate şi colectivul coordonator, urmând să se stabileascăatribuţiile pe care le va avea fiecare în cadrul staffului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.