Forminte: „A fost o dureroasă lipsă de spectatori”

1 iun 2008 5 afişări Gimnastica
Forminte:  „A fost o dureroasă lipsă de spectatori” Nicolae Forminte este dezamăgit de interesul scăzut al publicului pentru gimnastică

Concursul bilateral dintre România şi Marea Britanie desfăşurat ieri, în Sala Sporturilor din Constanţa a adunat extrem de puţini spectactatori. Campioanele europene au fost văzute la lucru şi încurajate de o mână de suporteri,sala fiind aproape pustie.

„Sunt dezamăgit de atmosfera dezolantă din Sala Sporturilor, a fost de altfel aceeaşi atmosferă care se înregistrează în toate locurile unde se ţin concursuri de gimnastică în România. A fost o dureroasă lipsă de spectatori,  nu ştiu cum s-au simţit fetele să concureze într-o sală pustie, cu vreo 20 de oameni, însă eu m-am întristat. Nu pot să-mi explic această lipsă de interes a publicului, în condiţiile în care în România toată lumea emite pretenţii când e vorba de gimnastică, toţi dau verdicte şi aşteptă rezultate şi nu vine nimeni să le vadă”, ne-a declarat Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului feminin.  „Nu acuz pe nimeni, nu este treaba mea ce se întâmplă, eu doar constat că întotdeauna concurăm în faţa unor săli goale”, a conchis acesta.

articol scris de Mirela Basescu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.