Fetele susţin al doilea concurs de verificare, în Franţa

26 mar 2010 25 afişări Gimnastica
Fetele susţin al doilea concurs de verificare, în Franţa Fetele susţin al doilea concurs de verificare, în Franţa

Componentele lotului feminin de gimnastică au plecat astăzi spreFranţa, unde mâine vor susţine un concurs de pregătire, al doileaal anului, în compania ţării gazdă şi a Marii Britanii. Astfel,Cerasela Pătraşcu, Ana Porgras (foto), DianaChelaru, Amelia Racea, Raluca Haidu şi Diana Trenca vor reprezentaRomânia, în cadrul competiţiei ce va avea loc în sala InstitutuluiNaţional de Educaţie Fizică şi Sport, din estul Parisului."Sunt verificări utile şi după aceasta se va conturaperfect pe ce trebuie să punem accentul pentru Europene. Fetele auînţeles după concursul din Marea Britanie, vâzându-le peadversarele lor, că este nevoie de mai multă muncă şi seriozitatepentru a reuşi", a declarat antrenorul NicolaeForminte.

Weekend-ul trecut, fetele au câştigat atât la echipe, cât şi laindividual compus concursul de verificare în compania MariiBritanii şi Germaniei, ce a avut loc Lilleshall Hall NationalSports Centre din Newport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.