Fetele se vor pregăti toată vara la Izvorani

24 iun 2010 25 afişări Gimnastica
Fetele se vor pregăti toată vara la Izvorani Fetele se vor pregăti toată vara la Izvorani

Lotul feminin de gimnastică va rămâne pe toată durata verii laComplexul Sydney 2000, de la Izvorani. Venite de la Deva în urmă cudouă săptămâni, odată cu schimbarea conducerii tehnice, fetele vorrămâne în pregătire aici, de-a lungul întregii vacanţe."Acesta este planul, de a sta şi a ne pregăti aici, suntemîntr-o perioadă de lucru, de pus elementele la punct, integralele,este multă muncă înaintea noastră", a explicat AncaGrigoraş, directorul tehnic al lotului. Dacă până acum fetele aveauîn fiecare vară un cantonament la mare, anul acesta s-a renunţat laidee. "Timpul până la Mondiale e foarte scurt aşa că ne vomaxa numai pe pregătirea în sală. După Europene fetele au avut opauză, au fost şi numeroase accidentări, deci nu putem pierdetimp", a continuat Grigoraş.

După două luni de acumulări, fetele vor ieşi în primul concursde verificare, în luna august (12-15), la Ipswich, în companiaechipei Marii Britanii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.