Fetele debutează în Marea Britanie

19 mar 2010 76 afişări Gimnastica
Fetele debutează în Marea Britanie no title

Componentele lotului feminin de gimnastică susţin în acestweekend primul concurs de verificare în vederea CampionatuluiEuropean de la Birmingham (26 aprilie-2 mai).

Astfel, Ana Porgras (centru), DianaChelaru (foto stânga), Amelia Racea, Cerasela Pătraşcu,Raluca Haidu (foto dreapta) şi Diana Trenca vorreperezenta România în cadrul triunghiularului cu Marea Britanie şiGermania, care va avea loc mâine şi duminică la Lilleshall HallNational Sports Centre din Newport. "Este un concurs depregătire, în care fetele vor face exerciţiile pe care le-am lucratîn sală. După cum se vor prezenta vom decide ce păstrăm pentruEuropene, ce vom amâna cu prezentarea pentru Mondiale, urmând săstabilim şi o ordine de concurs pentru competiţia de la Birmingham,să facem o strategie", a explicat antrenorul NicolaeForminte.

Din echipa Marii Britanii va face parte campioana mondialăen-titre la sol, Elisabeth Tweddle, pe când Germania vine cu oechipă din care se remarcă Marie-Sophie Hindermann.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.