Europenele de gimnastică | Băieţii şi-au făcut încălzirea la antrenamentul pe podium

14 apr 2015 370 afişări Gimnastica
Europenele de gimnastică | Băieţii şi-au făcut încălzirea la antrenamentul pe podium

Reprezentanţii României la Campionatul European de gimnastică s-au familiarizat marţi cu sala de concurs "Park&Suites Arena" din Montpellier, Franţa.

După ce ieri fetele au făcut antrenamentul pe podium, azi a fost rândul băieţilor să testeze aparatele. Andrei Muntean, Marius Berbecar, Cristian Băţaga, Vlad Cotuna, Andrei Ursache şi Daniel Rădeanu au trecut rând pe rând pe aparatele unde ţintesc calificarea în finală. Ei au fost împărţiţi în două grupe, prima a evoluat în subdiviziunea I, de la ora 11:30, ora României şi a început la sărituri, iar ultima grupă a evoluat în subdiviziunea a treia, de la ora 19:00 şi a început la bară fixă.

Pentru prima dată în ultimii ani, România nu va avea reprezentat la individual compus, cei şase băieţi urmând să participe doar în concursul pe aparate.

Aparatele la care vor evolua românii:
Sol: Andrei Muntean, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Andrei Ursache, Daniel Rădeanu
Cal: Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Andrei Ursache,
Inele: Andrei Muntean, Daniel Rădeanu
Sărituri: Marius Berbecar, Andrei Muntean, Daniel Rădeanu
Paralele: Marius Berbecar, Andrei Muntean, Vlad Cotuna
Bară: Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Daniel Rădeanu

  • Concursul se anunţă interesant pentru Daniel Rădeanu, cel care în urmă cu trei ani, cucerea tot la Montpellier, la Europenele de juniori, două medalii de argint, la sol şi sărituri.
  • Concursul de calificare al băieţilor are loc joi, 16 aprilie.
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.