Echipa masculină de gimnastică, în finală la CE de la Sofia. Muntean, Berbecar, în finală la paralele

22 mai 2014 947 afişări Gimnastica
Echipa masculină de gimnastică, în finală la CE de la Sofia. Muntean, Berbecar, în finală la paralele

Echipa masculină de gimnastică a României s-a calificat, joi, în finala Campionatului European de la Sofia, de pe locul 8, în timp ce în finalele pe aparate vor evolua Marius Berbecar şi Andrei Muntean, la paralele.

Echipa României, în componenţa Marius Berbecar, Andrei Muntean, Cristian Băţagă, Andrei Ursachi, Laurenţiu Nistor a obţinut un total de 254.054 puncte, cu care s-a clasat pe locul 8, ultimul calificant în finală.

În finala pe echipe s-au mai calificat echipele din Marea Britanie, Rusia, Ucraina, Belarus, Franţa, Olanda şi Germania.

În finalele pe aparate, România va fi reprezentată de Marius Berbecar, care a fost notat în calificările de la paralele cu nota 15.658 (locul 2), iar Andrei Muntean cu 15.500 (locul 6), ambii calificându-se în finala probei.

La juniori, echipa României s-a clasat, miercuri, pe locul 19 (227.533 puncte), din 20 de participante.

La CE de la Sofia, vineri este programată finala la individual-compus juniori, în care România nu are reprezentanţi, sâmbătă va avea loc finala pe echipe la seniori, iar duminică finalele pe aparate.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.