Echipa feminină de gimnastică a României a învins Marea Britanie

15 aug 2010 51 afişări Gimnastica
Echipa feminină de gimnastică a României a învins Marea Britanie Echipa feminină de gimnastică a României a învins Marea Britanie

Echipa feminină de gimnastică a României a învins MareaBritanie, la Ipswhich, la întâlnirea bilaterală, care pregăteşteparticiparea la Campionatele Mondiale din luna octombrie.

România, cu Raluca Haidu, Daniela Andrei, Gabriela Drăgoi,Cerasela Pătraşcu şi Dianca Trenca, a acumulat un total de 165.400puncte, faţă de cele 163.100 ale Marii Britanii (în componenţaHannah Whelan, Becky Downie, Danusia Francis, Jocelyn Hunt şiJennifer Pinces).

La individual compus, Hannah Whelan a câştigat, cu un total de55.650 puncte, faţă de medaliata cu argint Daniela Andrei (55.600)şi cea cu bronz, Raluca Haidu (54.900 puncte).

"Am început pregătirile doar în luna iunie, dupărevenirea antrenorilor Mariana Bitang şi Octavian Bellu.Rezultatele nu sunt atât de importante pentru noi în perspectivaparticipării la Mondialele de la Rotterdam, ci rutina şiconsistenţa exerciţiilor, care au elemente noi", adeclarat secretarul general al FR Gimnastică, Mircea Apolzan, citatde presa din Anglia.

Sandra Izbaşa a fost menajată şi nu a fost prezentă la Ipswhich,fiind încă în refacere după accidentarea gravă la tendonul luiAhile, de anul trecut.

Competiţia de la Ipswich se va încheia duminică seara, cufinalele pe aparate.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.