Drăgulescu, tot fără casă

4 dec 2009 21 afişări Gimnastica
Drăgulescu, tot fără casă Drăgulescu, tot fără casă

Dublu medaliat cu aur la Mondialele de la Londra, MarianDrăgulescu aşteaptă în continuare apartamentul promis de oficialiiMinisterului Administraţiei şi Internelor.


Deşi aceştia s-au angajat să-i procure o locuinţă de pe piaţapublică, recompensa pentru performanţele gimnastului întârzie însăsă apară. Mai mult, "Marocanul" este amânat de la o săptămâna laalta. "Mă simt înşelat şi jignit. Dacă nu aveau de gând săîmi dea nimic, atunci de ce mi-au mai promis?! Am făcut tot felulde solicitări, dar sunt pasat de la unii la alţii. S-au folositnumai de imaginea mea", a declarat el.


Preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă spune că ştie despre aceastăsituaţie, însă problema ţine acum de Ministerul Administraţiei şiInternelor. "Am participat la acea întâlnire a medaliaţilorclubului Dinamo a avut cu ministrul Vasile Blaga când i s-a promisacel apartament lui Marian. Am încredere că acest lucru se vaîntâmpla, probabil e nevoie să se liniştească lucrurile",a declarat Lipă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.