Drăgulescu şi Ana Porgras au fost desemnaţi gimnaştii anului 2009!

11 dec 2009 59 afişări Gimnastica
Drăgulescu şi Ana Porgras au fost desemnaţi gimnaştii anului 2009! Marian Drăgulescu şi Ana Porgras au fost desemnaţi gimnaştii anului 2009!

Sportivii Marian Drăgulescu, Ana Porgras şi ValentinMavrodineanu au fost declaraţi, vineri, gimnaştii anului 2009 decătre Federaţia Română de Gimnastică. FR de Gimnastică a stabilittopul primilor 10 sportivi ai anului 2009, atât la masculin, cât şila feminin.

Marian Drăgulescu, care a obţinut două medalii de aur laCampionatele Mondiale din acest an, la sol şi sărituri, a fostdeclarat cel mai bun gimnast al anului, el fiind urmat în clasamentde Flavius Koczi (medalie de argint la sărituri, la CM de laLondra), Robert Stănescu, Cosmin Popescu, Marius Berbecar, AdrianBucur, Daniel Popescu, Ovidiu Buidoşo, Alin Jivan şi AndreiMuntean.

Cea mai bună gimnastă a anului a fost declarată Ana Porgras,care a cucerit o medalie de bronz la paralele, la CM de la Londra.Ea a fost urmată în top de Anamaria Tămîrjan, Gabriela Drăgoi,Amelia Racea, Diana Chelaru, Raluca Haidu, Dana Trenca, DanielaAndrei, Larisa Iordache şi Diana Bulimar.

Valentin Mavrodineanu a fost considerat cel mai bun sportiv alanului la gimnastică aerobică, clasamentul fiind completat deurmătorii sportivi: Mircea Brânzea (locul 2), Mircea Zamfir,Cristina Nedelcu, Petru Porime-Tolan, Florin Nebunu, FerdinandRăileanu, Cristina Antonescu, Cosmin Muj, Corina Constantin.

Sursa:MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.