Drăgulescu nu se opreşte aici: "Poate o să iau medalii şi la Olimpiada din 2012!"

19 oct 2009 17 afişări Gimnastica
Drăgulescu nu se opreşte aici: "Poate o să iau medalii şi la Olimpiada din 2012!"

Marian Drăgulescu s-a întors triumfător de la Londra."Marocanul" a reuşit să iasă campion mondial la sol şi sărituri încadrul Campionatului Mondial de Gimnastică de la Londra. Chiar dacăare 29 de ani, Drăgulescu simte că poate să facă faţă şi laOlimpiada din 2012, care se va desfăşura tot în capitalaAngliei.

"M-am retras pentru că aveam şi unele probleme desănătate care în timp au dispărut. Dacă voi fi sănătos, poate iaumedalii şi la Olimpiada de la Londra, din 2012. A fost o perioadăde pregătire foarte grea, am muncit mult, mâine o iau de la capăt.Nu am timp să mă relaxez, mai am câteva concursuri şi mâine voi fidin nou în sală. Sunt mai în vârstă, dar asta nu înseamnă că nu potface faţă la nivel înalt. E a treia oară când iau două medalii la ocompetiţie", a spus gimnastul la sosirea pe aeroport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.