Drăgulescu, declarat 'omul Campionatelor Mondiale'! "Voiam să prind finalele, nu mă aşteptam să câştig două medalii de aur!"

18 oct 2009 17 afişări Gimnastica
Drăgulescu, declarat  'omul Campionatelor Mondiale'! "Voiam să prind finalele, nu mă aşteptam să câştig două medalii de aur!" Drăgulescu, 'omul Campionatelor Mondiale'! "Voiam să prind finalele, nu mă aşteptam la două medalii de aur!"

Marian Drăgulescu a scris din nou istorie pentru sportul dinRomânia. La o zi de la victoria din finala de la sol, de laCampionatele Mondiale de gimnastică, 'Marocanul' a lovit din nou,obţinând aurul şi la sărituri.

Cele două medalii de aur obţinute la Londra l-au făcut pe gimnast'omul competiţiei', aşa cum notează agenţia France Presse.

"China rămâne imperială, Drăgulescu un marecampion", scrie AFP.

"Dacă românul Marian Drăgulescu a fost omulCampionatelor Mondiale de gimnastică, cu două titluri, la sol şi lasărituri, China a rămas imperială la Londra, de unde a plecat cunouă medalii, dintre care şase de aur. Românul în vârstă de 28 deani este autorul unei reveniri fabuloase după o retragere de pesteopt luni", adaugă sursa citată.

Drăgulescu s-a declarat încântat de performanţele realizate laLondra. "Nivelul gimnasticii este din ce în ce mai ridicat,fiecare titlu este din ce în ce mai dificil de câştigat. De aceeasunt foarte mulţumit", a spus noul octuplu campionmondial.

Retras din gimnastica de performanţă în 2006, 'Marocanul'recunoaşte că a fost surprins să obţină două medalii de aur, încondiţiile în care lupta este din ce în ce mai acerbă lavârf.

"Sunt foarte fericit, chiar am muncit pentru aceste douămedalii şi mă bucur că a ieşit aşa cum mi-am dorit. Elisabeta Lipăîmpreună cu staff-ul de la sală şi cu membrii familiei m-au convinssă revin. Înainte de această competiţie nu m-am gândit că potcâştiga două medalii, doar să intru în finală şi de-acolo cum ovrea Dumnezeu. Nu mă aşteptam să fie aşa mare concurenţă, poatecredeam că pot lua o medalie, dar nu să câştig ambele probe. Eu amdat tot ce am avut mai bun din mine, am luptat şi am câştigat.Orice competiţie este grea, mai ales că eu n-am mai concurat din2006", a declarat Marian Drăgulescu pentru Sport TotalFM.

VEZI AICI CIFRELECARIEREI LUI MARIAN DRĂGULESCU

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.