Drăgoi: „Medalia mă motivează foarte mult”

6 apr 2009 13 afişări Gimnastica
Drăgoi: „Medalia mă motivează foarte mult” Drăgoi: „Medalia mă motivează foarte mult”

Medaliată cu bronz la bârnă, Gabriela Drăgoi a avut o evoluţie bună la acest aparat, în ciuda emoţiilor şi a durerilor de la tibia stângă. „M-a durut, dar în concurs trebuie să uiţi de dureri. Mă bucur că am reuşit să iau o medalie individuală şi sper să reuşesc şi pe viitor să mai iau alte medalii. Emoţii am avut foarte multe, dar am reuşit să trec peste ele”, a explicat Gabi.

Deşi s-a pregătit din cauza acciddentării numai pe două aparate, paralele şi bârnă, sportiva originară din Buzău spune că prima ei medalie individuală îi dă mai multă încredere să meargă mai departe: „Mă motivează foarte mult acest rezultat. Îmi doream foarte mult să prind o finală, ştiam că se poate, că am şanse şi mă bucur că am reuşit”.

La CE de la Milano, Drăgoi a evoluat la paralele unde a obţinut 14,350 (locul 9, rezervă în finala la acest aparat) şi la bârnă, unde a avut al VI-a punctaj în calificări cu 14,350. În finala la acest aparat Drăgoi a prins podiumul, cu nota 14,650.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.