Două concursuri în Elveţia pentru Diana Chelaru

4 oct 2012 880 afişări Gimnastica
Două concursuri în Elveţia pentru Diana Chelaru Două concursuri în Elveţia pentru Diana Chelaru

Reunit la începutul lunii septembrie, lotul feminin de gimnastică a început pregătirea pentru un nou sezon competiţional. Elemente noi, consolidarea celor vechi, folosirea palmierelor la paralele, totul adaptat pe noul cod de punctaj care va intra în vigoare de la anul. După o lună de antrenamente, staff-ul tehnic a stabilit prima competiţie în care fetele vor ieşi în concurs.

Astfel, la începutul lunii viitoare, între 1 şi 7 noiembrie, Diana Chelaru va participa la două concursuri în Elveţia, Memorialul Arthur Gander şi Swiss Cup, la ultimul participarea având loc pe perechi. "Va merge doar Diana Chelaru de la noi, organizatorii urmând să îi găsească acolo un partener cu care să concureze. E prea devreme să vorbim de obiective, fetele se află în perioada de recuperare, acumulează elemente noi, încep practic pregătirea pentru competiţiile de la anul care vor fi individuale", ne-a declarat Mircea Apolzan, secretarul general al Federaţiei Române de Gimnastică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.