Defilează spre Londra! Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat "Patrulaterul" de la Bucureşti

9 iul 2012 1110 afişări Gimnastica
Defilează spre Londra! Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat "Patrulaterul" de la Bucureşti Defilează spre Londra

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat "Patrulaterul" de la Bucureşti, desfăşurat sâmbătă, în Sala Polivalentă. În formula Larisa Iordache, Sandra Izbaşa, Diana Bulimar, Diana Chelaru şi Cătălina Ponor, echipa a adunat un total de 180,200 puncte, devansând Italia (169.450p) şi Germania (167.300p).

Repetiţie perfectă pentru Londra pentru fetele lui Bellu şi Bitang. Soluri noi, elemente şi legări inedite la bârnă şi paralele, siguranţă la sărituri şi atitudine nouă de abordare a concursului. Cu cei doi lideri, Izbaşa şi Ponor, cu noua stea, Iordache şi cu Bulimar şi Chelaru, rotiţe perfecte în angrenajul echipei, România şi-a arătat faţa olimpică. Ochii celor peste 3.000 de spectatori au fost însă pe vedeta Europenelor, Larisa Iordache (16 ani). Cu exerciţii valoroase pe cele patru aparate, "Pici" se anunţă ca o candidată serioasă la titlul olimpic la individual compus. Micuţa gimnastă a făcut un concurs perfect ieri şi a obţinut cele mai mari note, la sol (15.300) şi la bârnă (15.950).

"Am avut emoţii foarte mari. Mai am încă mult de repetat, vor fi trei săptămâni grele, dar am timp destul. În mare, cu aceste exerciţii voi merge la Londra, însă mai am o surpriză pregătită pe care o voi prezenta direct
acolo",
a declarat Larisa.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.