Chelaru: “Am crezut în mine”

6 apr 2009 15 afişări Gimnastica
Chelaru: “Am crezut în mine” Diana Chelaru: “Am crezut în mine”

Debutantă la o competiţie a senioarelor, Diana Chelaru a reuşit evoluţii bune. Dacă în calificări a concurat curat, fără ratare, obţinând un punctaj de 54,750 (locul 15 ), în finala la individual compus a ratat la bârnă, făcând perfect la celelalte aparate. Astfel, cu un total de 54,400 ea a terminat  finala pe locul 14.
“Am avut emoţii, multe emoţii, dar în rest a fost ca la oricare alt concurs. La evoluţia din calificări probabil au ieşit antrenamentele deasupra, m-am pregătit bine pentru concursul acesta, am crezut în mine. A fost primul meu concurs mare în care am făcut calificări, finala la individual compus, se putea şi o finală, dar cred că a fost destul de bine.În finala la individual compus am început cu bârna, unde am avut emoţii, s-a şi văzut asta, dar m-am adunat şi am făcut celelalte aparate”, a declarat Diana, la sosirea delegaţiei României în ţară.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.